Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
onlineteljesmagyar-hu™

ッ[[ºOnline~Videaº]]!! Seveled DVDRip (2019) HD Teljes Filmek Magyarul és letöltés

December 9 2019, 21:07pm

Seveled (2019)

Nézd online Seveled teljes film magyarul ingyenes | Seveled Teljes Film Magyarul [2019] | Seveled teljes film magyarul Mozicsillag | Seveled DVDRip (2019) HD Teljes Filmek Magyarul és letöltés.
 

 

 

Összefoglaló és részletek :

Elsőre jó ötletnek látszott. Gergő (Mészáros Béla), a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja (Básti Juli) kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját (Tenki Réka), a nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul. Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb-utóbb meg kell születnie a megoldásnak.

 

Seveled
Kiadás 2019-12-05|(90 min)
Műfaj Romantikus,Vígjáték
A nyelv : Magyar
Videóminőség: 720pᴴᴰ - 1080pᴴᴰ
Vállalatok: A2O,Filmkontroll,Hungarian National Film Fund,T2O
 

 
Seveled Kattintson ide linkre vagy letöltésre

Tekintse meg az összes tulajdonságot GoogleVid
Tekintse meg az összes tulajdonságot OpenLoad

Töltse le az összes minőséget Mega
Töltse le az összes minőséget Torrent

 

 


Címkék:
Seveled (2019) Teljes Film Magyarul, Seveled teljes Indavideo film, Seveled letöltése ingyen Nézze Seveled film teljes epizódok nélkül felmérés. Meg lehet nézni az interneten Seveled teljes streaming. Lesz ingyenes élő film Seveled streaming HD minőségű nélkül letölthető és felmérés. Miért a legtöbb ember rossz nézni Seveled? Könnyen methode nézni Seveled teljes film online ingyen. Ez az oldal a legjobb hely nézni Seveled interneten. Folyamatosan frissítjük listája teljes hosszúságú filmeket,Seveled elozetes,Seveled premier,Seveled préda teljes film,Seveled indavideo,Seveled magyar elozetes,Seveled youtube,#Hungary,#Magyarul,#Teljes,#Magyar,#Filmek,#Videa,#2019,#Indavideo