Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
onlineteljesmagyar-hu™

ッ[[ºOnline~Videaº]]!! FOMO: Megosztod, és uralkodsz DVDRip (2019) HD Teljes Filmek Magyarul és letöltés

December 9 2019, 21:17pm

FOMO: Megosztod, és uralkodsz (2019)

Nézd online FOMO: Megosztod, és uralkodsz teljes film magyarul ingyenes | FOMO: Megosztod, és uralkodsz Teljes Film Magyarul [2019] | FOMO: Megosztod, és uralkodsz teljes film magyarul Mozicsillag | FOMO: Megosztod, és uralkodsz DVDRip (2019) HD Teljes Filmek Magyarul és letöltés.
 

 

 

Összefoglaló és részletek :

Ha nem vagy online, nem is létezel? A gimnazista Gergőt és barátait, azaz a Falka tagjait három dolog motiválja: a szex, a buli és hogy az ezekről készült videókat minél többen megnézzék a netes csatornájukon. A challenge-videóik idővel egyre durvábbá válnak, amikor pedig egy házibuliban Lilla a fiúbanda prédájává válik, egyetlen éjszaka alatt a feje tetejére áll a budapesti fiatalok biztosnak tűnő világa. A többek között a Mary PopKids, a Fran Palermo, Deep Glaze és a Hősök zenéivel aláfestett FOMO az ezredfordulón születettek hiteles filmje. Olyan lendülettel visz be a fiatalok mindennapjaiba – és éjszakáiba –, ahogy magyar filmtől még nem láthattuk. A FOMO a Filmteam gyártásában, a Filmalap Inkubátor Programja keretében a Filmalap 62 millió forintos gyártási támogatásával készült, magyarországi forgalmazója a Mozinet.

 

FOMO: Megosztod, és uralkodsz
Kiadás 2019-10-10|(91 min)
Műfaj Dráma
A nyelv : Magyar
Videóminőség: 720pᴴᴰ - 1080pᴴᴰ
Vállalatok: FilmTeam,Vertigo Média
 

 
FOMO: Megosztod, és uralkodsz Kattintson ide linkre vagy letöltésre

Tekintse meg az összes tulajdonságot GoogleVid
Tekintse meg az összes tulajdonságot OpenLoad

Töltse le az összes minőséget Mega
Töltse le az összes minőséget Torrent

 

 


Címkék:
FOMO: Megosztod, és uralkodsz (2019) Teljes Film Magyarul, FOMO: Megosztod, és uralkodsz teljes Indavideo film, FOMO: Megosztod, és uralkodsz letöltése ingyen Nézze FOMO: Megosztod, és uralkodsz film teljes epizódok nélkül felmérés. Meg lehet nézni az interneten FOMO: Megosztod, és uralkodsz teljes streaming. Lesz ingyenes élő film FOMO: Megosztod, és uralkodsz streaming HD minőségű nélkül letölthető és felmérés. Miért a legtöbb ember rossz nézni FOMO: Megosztod, és uralkodsz? Könnyen methode nézni FOMO: Megosztod, és uralkodsz teljes film online ingyen. Ez az oldal a legjobb hely nézni FOMO: Megosztod, és uralkodsz interneten. Folyamatosan frissítjük listája teljes hosszúságú filmeket,FOMO: Megosztod, és uralkodsz elozetes,FOMO: Megosztod, és uralkodsz premier,FOMO: Megosztod, és uralkodsz préda teljes film,FOMO: Megosztod, és uralkodsz indavideo,FOMO: Megosztod, és uralkodsz magyar elozetes,FOMO: Megosztod, és uralkodsz youtube,#Hungary,#Magyarul,#Teljes,#Magyar,#Filmek,#Videa,#2019,#Indavideo